BluePoint Luik: culinaire verwennerij met Chef Jean-Luc Daniel

In Luik nodigt het business restaurant ‘Le Cabochon’ je uit voor een unieke culinaire beleving, onder leiding van de geprezen chef Jean-Luc Daniel. Sinds 2017 staat hij naast het restaurant ook in voor de catering van alle bijeenkomsten — van banketten tot zakenlunches — een feest voor de smaakpapillen.

 

Authentieke gerechten vol seizoensgebonden smaken

Chef Jean-Luc Daniel, bekend van het populaire tv-programma “Mission Cuisine”, brengt zijn passie voor het koken naar onze eventlocatie. Hij combineert creativiteit en trends tot heerlijke, royale gerechten, bereid met de beste seizoensgebonden en lokale ingrediënten. “Mijn doel is om een gastronomische service aan te bieden die perfect aansluit op de noden van onze klanten,” zegt Jean-Luc.

 

Jean-Luc Daniel, Chef van het restaurant “Le Cabochon”

In zijn tv-programma “Mission Cuisine” op RTBF, gaat hij dagelijks een culinaire uitdaging aan. Via zijn eenvoudige recepten ontdekt men een levenskunst en een filosofie die fundamenteel gebaseerd is op de smaak en de kwaliteit van de producten. In onze Luikse venue, werkt hij aan een bijkomende uitdaging: een culinaire beleving van hoog niveau garanderen in een zakelijke context.

 

Flexibiliteit en kwaliteit voor elk evenement

Met een ruime capaciteit tot 350 personen is BluePoint Luik de ideale locatie voor elk type evenement. Of je nu kiest voor een walking dinner of een galadiner, ons ervaren team staat garant voor een uitstekende service zonder toegevingen te doen aan de kwaliteit.

Jouw culinaire beleving bij BluePoint?

Bij BluePoint Antwerpen en Luik verwennen we jouw gasten met unieke culinaire talenten voor elk type evenement. Bij ons staat kwaliteit en service voorop, niet enkel voor de catering maar ook voor de totale eventbeleving bij BluePoint.

Alle sleutels tot succes ontdekken?

 

Organiseer jouw smaakvol en onvergetelijk evenement bij BluePoint